domingo, 20 de abril de 2014

Pictoaplicaciones

Hola a tots!

Segurament molts de vosaltres ja conegau aquesta aplicació "pictoaplicaciones". 

leecondracasso.blogspot.com

Pictoaplicaciones és un conjunt d'aplicacions que sorgeixen amb la finalitat d'ajudar a persones que tenen dificultats d'expresió mitjançant el llenguatge oral, a progresar en la comunicació i comprensió de coneixements, a través d'aplicacions desenvolupades amb pictogrames.

Les aplicacions que podem trobar en aquesta web són les següents:

  • Pictojuegos: Aquesta és una nova aplicació que permet jugar a diferents jocs com poden ser "pictomemory" o "emociones".
  • Pictotraductor: és un processador de textos amb pictogrames online amb la possibilitat d'enviar el missatge a través de correu electrònic, compartir-lo en xarxes socials o imprimir-lo directament.
  • Pictosonidos: És una aplicació on s'estableixen els pictogrames en diferents categoríes a partir de les quals es pot anar explorant per tal de vore els pictogrames a més d'escoltar el nom d'aquestos.
  • Pictocuentos: És una aplicació on podem trobar diversos contes contats mitjançant pictogrames, a més de ser llegits en veu alta.
  • Pictoagenda: Finalment, amb aquesta aplicació podem crear una agenda amb pictogrames. Tenim la possibilitat d'afegir l'aspa o el tick per tal de que l'alumne/a controle les accions que ja ha realitzat o que no es poden realitzar.
Un dels avantatges que podem trobar amb "pictoaplicaciones" és que no és necessari estar enregistrat per poder fer ús dels seus serveis, per aixó, a continuació us deixe l'enllaç. 

Espere que us puga servir d'ajuda i l'empreu amb els vostres alumnes:


No hay comentarios:

Publicar un comentario