domingo, 13 de abril de 2014

A la nostra classe cabem tots!

Avui m'agradaria afegir alguns vídeos que probablement ens conscièncien sobre les diferències entre les persones. 

La millor manera d'assegurar la inclusió a les aules és el propi coneixement per part dels mestres de les necessitats que demanen els nostres alumnes, per aquest motiu, espere que alguns d'aquestos vídeos canvien la nostra mentalitat cap a una escola on puguem entrar TOTS.

* POR CUATRO ESQUINITAS DE NADA: Aquest vídeo ens fa reflexionar sobre la diversitat, la diferència i la convivència. De veres costa tant canviar quatre "esquinitas de nada"?



* EL CAZO DE LORENZO: Aquest conte ens recrea el dia a dia d'un xiquet diferent, amb unes caracterísitiques diferents a la de la resta del xiquets, però, és roí ser diferent?




* EL VIAJE DE MARÍA: Si viatgem amb Maria a través d'aquest vídeo probablement comprengam el seu món interior tan fascinant!! Maria és una xiqueta amb autisme però això no la limita a veure el món de colors.




* ACADEMIA DE ESPECIALISTAS: Amb aquest vídeo podrem veure les habilitats especials amb les que compta una persona amb autisme, habilitats que són diferents, especials i meravelloses!


Finalment m'agradaria comentar que molts (la gran majoria) d'aquestos vídeos que podem trobar a la xarxa, contes, pel·lícules, curtmetratges, etc. estan originats pels pares d'aquestos alumnes, ells són qui intenten fer arribar a la societat les diferencies, les habilitats i els grans poders que tant els seus fills com la resta de persones amb aquestes caracterísitques poden aportar-nos a tots.

No hay comentarios:

Publicar un comentario